Είπαν για εμάςΑπό την γλυκύτατη Ελένη στην υποδοχή καταλαβαίνεις ότι ήρθες στο σωστό μέρος. Για τον Χρήστο δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψω την ευγένεια και το ήθος που τον διακρίνει παρά το νεαρό της ηλικίας του. Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθώς βασίζει όλο το πρόγραμμα στον κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες και την καθημερινότητα του. Κυρίως όμως δεν σε βλέπει σαν πελάτη.

Αθηνά ΞένουΕξαιρετικός επιστήμονας, επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος! Με την καθοδήγηση του Χρήστου, πέρα από την απώλεια βάρους, εκπαιδεύτηκα σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, οποίος δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Τον συστήνω με κλειστά μάτια!

Λουκία ΡουσοπούλουΕξαιρετικός επαγγελματίας και ταυτόχρονα πολύ προσιτός. Προτείνει ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου, εξασφαλίζοντας σταθερή απώλεια βάρους και το βασικότερο δίχως να πεινάω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ioanna LamprouΟ Χρήστος είναι ο άνθρωπος που έχει τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την παρακίνηση που χρειάζεσαι ώστε να φτάσεις τον στόχο σου με τον πιο σωστό και γρήγορο τρόπο!! Θα σας κερδίσει από την πρώτη συνεδρία!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

MARINA KASANA


Περισσότερες αξιολογήσεις...