Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022
logo

Ειδική Αθλητική Διατροφή

Ειδική Αθλητική Διατροφή & Διατροφή για αποκατάσταση κακώσεων ή και ενίσχυση μυικής μάζας

Οι αθλητές είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη κατηγορία η οποία απαιτεί την κατάλληλη επαγγελματική προσέγγιση. Λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν το άθλημα και οι απαιτήσεις του και για τον κάθε αθλητή εξατομικευμένα πραγματοποιούνται αναλυτικές μετρήσεις. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός διατροφικού προγράμματος στα μέτρα του, έτσι ώστε να βελτιώσει την απόδοσή του. Είναι χαρακτηριστικό πως με την κατάλληλη διατροφή ένας αθλητής, μπορεί κατά περίπτωση και αναλόγως το άθλημα, να αυξήσει την απόδοσή του μέχρι και 30%, κάτι το οποίο μπορεί να κρίνει την επιτυχία του.

Τα διατροφικά προγράμματα διαφοροποιούνται αναλόγως την περίοδο (προπόνησης – προαγωνιστική – αγωνιστική - αποθεραπείας) έτσι ώστε ο αθλητής να προετοιμάζεται κατάλληλα για τους αγώνες αλλα και μετά απο αυτούς να ακολουθεί μια σωστή αποθεραπεία.

Στην nutrihealth «διατροφή και υγεία» πιστεύουμε πως η επιτυχία δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη αλλά είναι καθαρά θέμα επαγγελματισμού και σωστής προετοιμασίας του αθλητή. Η σωστή διατροφή είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας και ένα εργαλείο στα χέρια του αθλητή.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
pointer ΑΡΧΙΚΗ
pointer ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
pointer ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
pointer ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
pointer ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
pointer
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
pointer
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
pointer ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
pointer ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
nutrihealth © 2015